USA kuulsused löövad valimiskampaanias ärksalt kaasa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Bruce Springsteen eile õhtul Barack Obama valimisüritusel saatmas Michelle Obamat teel lavale.
Laulja Bruce Springsteen eile õhtul Barack Obama valimisüritusel saatmas Michelle Obamat teel lavale. Foto: SCANPIX

USA kuulsused lõid eile õhtul aktiivselt valimiskampaanias kaasa, väljendades Twitteris oma favoriidile toetust või ärgitades fänne hääletama minema.

Räppar Snoop Dogg toetas selgesõnaliselt praegust demokraadist presidenti Barack Obamat, säutsudes: «Make sure u all vote 2morrow!! @BarackObama @MichelleObama.» («Minge kindlasti homme hääletama !!»)

Telesarja «Meeleheitel koduperenaised» staar Eva Longoria postitas aga oma Twitteri profiilipildile Obama toetajate bänneri kirjaga «Mina hääletasin». Lisaks kutsus ta oma 4,6 miljonit järgijat samamoodi käituma.

Eile liitusid Obama viimasel kampaaniapäeval temaga ka räppar Jay-Z ja veteranrokkar Bruce Springsteen. Ka teised Hollywoodi staarid on väljendanud presidendile toetust, näitlejannad Mia Farrow ja Julianne Moore kutsusid Twitteris eile oma fänne Obama poolt hääletama.

Romney on võitnud aga näitleja Clint Eastwoodi toetuse, kes muide astus üles ka vabariiklaste parteikongressil kuulsa kõnega, kus ta rääkis Obamat sümboliseerinud tühja tooliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles