Gruusia kaitseminister lahkub asepeaministri kohalt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia kaitseminister Irakli Alasania vestleb sõduritega Thbilisi lähedal asuvas Mukrovani sõjaväebaasis.
Gruusia kaitseminister Irakli Alasania vestleb sõduritega Thbilisi lähedal asuvas Mukrovani sõjaväebaasis. Foto: SCANPIX

Gruusia peaministri pressiteenistus väidab, et Bidzina Ivanišvili otsustas lõpetada kaitseminister Irakli Alasania asepeaministri volitused, kuna kaks ametikohta on kokkusobimatud.

Pressiteenistuse tänase teate kohaselt võttis Ivanišvili selle otsuse vastu juba kaks päeva tagasi. Valitsusjuhi arvates on kaitseministril palju kohustusi ning seetõttu on selline otsus õige.

Alasania ütles agentuurile Eхpressnews täna, et otsustas ise lahkuda asepeaministri kohalt. Ta teatas, et rääkis 21. jaanuaril peaministriga ja siis otsustati, et ta lahkub asepeaministri kohalt ja pühendab end täiesti kaitseministri tööle.

Varem täna tuli segadust tekitav teade, et Alasania saadeti erru ka Gruusia kaitseministri kohalt. Ivanišvili viibib praegu Davosi foorumil Šveitsis ja ei ole seni olukorda kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles