Ülisuur hinnalangus müüs Tigutornis üksikud korterid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tigutorn sai esikoha uute korterelamute kategoorias.
Tigutorn sai esikoha uute korterelamute kategoorias. Foto: Sille Annuk / Postimees

Äärmuslik hinnalangetus suutis suuresti tühjalt seisvasse Tigutorni tuua küll huvilisi, kuid müügiks on seni läinud vaid üks korter.


Tartu kesklinna lähistele Tigutorni ehitanud Nordecon Ehitus langetas majas allpool 13. korrust asuvate kahe- ja kolmetoaliste korterite hindu kuni 60 protsenti, praeguseks on 15 sooduskorterist müüdud vaid üks ning kolmel on olemas broneering.


Nordecon Ehituse juht Priit Jaagant tunnistas, et turg ootas hindade alanemist. «Praegu käib Tigutornis väga palju reaalseid ostuhuvilisi. Tundub, et ka kinnisvaraturg hakkab tervikuna elavnema, mida näitab ka tehingute arvu kasvu statistika,» sõnas Jaagant. «Hindade allatulek on loonud soodsa pinna ostuhuvi tekkeks. Nüüd on küsimus pigem selles, kas pangad oleksid paindlikumad tehingute finantseerimisel.»

Tigutorni 85 korterist on tänase seisuga müüdud 34 korterit, neist enamik maja alumises, odavamas osas.

Nordecon on 1989. aastal asutatud ehituskontsern, kuhu kuulub üle 20 ettevõtte Baltimaades ja Ukrainas. Kontserni kogukäive oli mullu 3,9 miljardit krooni ja puhaskasum 171 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles