Eile toimus kolm tõsist liiklusõnnetust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi. Foto on illustratiivne.
Kiirabi. Foto on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile toimus kolm tõsist liiklusõnnetust, milles said inimesed vigastada.

6. mail kell 9.47 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Rapla vallas Seli-Koigi-Alu tee 6. kilomeetril, kus sõiduauto Honda Accord, mida juhtis 24-aastane Tauri, sõitis teelt välja kraavi. Sõiduauto juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 10.35 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Surju vallas Metsaääre-Tõitoja tee esimesel kilomeetril, kus sõiduauto Land Rover, mida juhtis alkoholi tarvitamise tunnustega 36-aastane Jaanika, sõitis teelt välja kraavi ning põrkas vastu puud.

Pärnu Haiglasse toimetati sõiduauto juht, kõrvalistmelt kaasreisija 75-aastane Tiiu ja sõiduauto tagaistmelt kaasreisija 3-aastane tüdruk. Sõiduauto juhil ja kõrvalistujal ei olnud turvavöö nõuetekohaselt kinnitatud.

Kella 12.12 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Häädemeeste vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 186. kilomeetril, kus sõiduauto Toyota 4 Runner, mida juhtis 22-aastane Anita, kaotas juhitavuse ja rullus üle katuse ning nõuetekohaselt kinnitamata turvavöö tõttu paiskus sõiduauto juht sõidukist välja. Pärnu Haiglasse toimetati sõiduauto juht ja kaasreisija 21-aastane Marija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles