Lepsämä tragöödia vapustas Soomet

Jürgen Tamme
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome lipp
Soome lipp Foto: SCANPIX

Lõuna-Soomes Lepsämäs asuvast majast leidis politsei eile õhtul 26-aastase naise ja tema 33-aastase elukaaslase surnukehad.

Helsingin Sanomate andmetel avastasid politseinikud eile õhtul Klaukkala keskusest umbes seitsme kilomeetri kaugusel asuvast eramust esmalt naise surnukeha. Maja hoovist leiti seejärel ka tema elukaaslase laip.

Politsei saabus sündmuskohale pärast seda, kui tapetud naise kolmeaastasel tütrel õnnestus kodust naabrite juurde põgeneda.

Politsei kinnitusel on haiglasse ravile viidud lapse kehal märke vägivallast, kuid tema vigastused pole eluohtlikud.

Politsei hinnangul pani veretöö toime mees, kes esmalt tappis oma elukaaslase ja seejärel üritas tappa ka naise tütart. Seejärel võttis mees endalt elu sama revolvriga, millega ta tappis ka oma elukaaslase.

Veel pole teada, mis ajendas meest oma elukaaslast ja tema last tapma. YLE andmetel oli pere üüritud majas elanud kõigest kolm kuud ning neid tundvate inimeste sõnul võis tapatöö põhjustada tüli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles