Äsja politseist vabanenud metallivargad naasid vargile

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanametall.
Vanametall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Metalli varastada üritanud isikud, kelle turvafirma kinni pidas, lasti politseist kohe tulema ning püüti mõni tund hiljem uuesti metallivarguselt kinni ja loovutati politseile.

Turvafirma G4S töötajad tegid esmaspäeval ettekande selle kohta, et sama päeva keskpäeval peeti ühes Kohtla-Järve ettevõttes kinni kolm isikut, kes püüdsid ettevõtte territooriumilt metalli varastada, kirjutab Põhjarannik.

Ettekande kohaselt anti kinnipeetud isikud politseile üle. Järgmine sissekanne kandis sama kuupäeva ning kellaajaks oli märgitud 16.45: «Samad isikud, kes üritasid hommikul metalli varastada, tulid objektile tagasi, pärast seda kui politsei oli nad lahti lasknud. Seekord jõudsid nad metalli juba autosse laadida. Metallivargad teist korda kinni peetud ja uuesti politseile üle antud. Kohal ka kliendi esindaja.»

Ida prefektuuri prefekt Tarmo Kohv märkis, et alustatakse menetlust ja kahtlusaluste andmed on politsei olemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles