Eesti ehitusmees sai Soomes eluohtlikult vigastada

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politsei.
Soome politsei. Foto: poliisi.fi.

Tampere piirkonnas asuval ehitusplatsil sai täna hommikul juhtunud tööõnnetuses eluohtlikult vigastada Eestist pärit mees ning praegu otsitakse taga salapäraselt kadunud pealtnägijat.

 

Esialgu arvatakse, et eestlane kukkus alla tõstukikorvist, mis oli mõne meetri kõrgusel, ent kinnitust sellele veel pole saadud, vahendas YLE.

Tampere politsei otsib pealtnägijaid ning palub neil helistada numbril +358 (0) 71 8745 800. Raske õnnetus juhtus Onkinieme kandis laupäeva hommikul veidi enne kella üheksat.

Iltalehti kirjutas, et korravalvuritele juhtunust teatanud teine mees on teadmata kadunud, ehkki oli kiirabi saabudes veel kohal – politsei tulles aga enam mitte. Ka tema arvatakse olevat Eestist. Abikõneks kasutatud telefoninumbrile enam keegi ei vasta.

Kannatanu taskust leitud dokumentide kohaselt on ta sündinud 1977. aastal ning elab püsivalt Eestis. Tema pere loodetakse leida siinsete politseinike abiga.

Tampere ülikooli haiglasse viidud ehitusmehe vigastused on eluohtlikud, muu hulgas said kahjustada tema ajupiirkond ja kopsud. Kohaliku komissari sõnul võib mees surra. Kuni teist meest üles ei leita, pole juhtunu asjaolude kohta selgust.

Politsei andmetel ei oleks keegi tõstukit täna üldse kasutama pidanud, sest ehitusplatsil kavatseti teha vaid mõningaid koristustöid. Esialgu eeldatakse siiski, et tegu oli tööõnnetuse ja mitte millegi muuga, kuid täpsema selguse asjasse toob uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles