Narva piiripunktis tabati kotiloopija ja tagaotsitavad

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva piiripunkt.
Narva piiripunkt. Foto: Mihkel Maripuu

Narva piiripunktis tabati nädalavahetusel kaks Eestisse sisenenud tagaotsitavat ning üks sigarette üle piiri visanud noormees.

Laupäeva öösel kell 4.25 nägi Narva maanteepiiripunkti politseiametnik, kuidas üks isik viskas spordikoti Koidula tänavale viivatele treppidele.

Koti viskaja, 19-aastane Viktor peeti koostöös maksu- ja tolliameti töötajatega kinni sündmuskohal. Koti, mille sisuks 550 pakki Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigarette, viisid kaasa tolliametnikud.

Samal ajal peeti Narva maanteepiiripunktis Eestisse saabumisel kinni 30-aastane mees. Isik on kuulutatud alates 6. aprillist Narvas tagaotsitavaks ning ta anti üle Narva politseijaoskonna esindajale.

Eile kell 15.30 peeti Narva maanteepiiripunktis Eestisse sisenemisel kinni 25-aastane naine, kelle Ida prefektuur oli eelmise aasta detsembris tagaotsitavaks kuulutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles