Libedus põhjustas kolm avariid, kuus inimest sai viga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilse õhtupooliku jooksul juhtus libeduse ja halbade teeolude tõttu üle Eesti kolm avariid, milles sai kannatada kuus inimest.

Esimene liiklusõnnetus toimus eile kella 16.48 ajal Valga maakonnas Tõlliste vallas Sangaste – Tõlliste tee 7. kilomeetril. Järelhaagisega veoauto Scania, mida juhtis 32-aastane Indrek, kaotas halbade teeolude tõttu lauges kurvis juhitavuse ja sõitis teelt välja kraavi.

Veoauto juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kella 19.30 ajal toimus liiklusõnnetus Põlvamaal Kaagvere-Kooraste tee 3. kilomeetril. Haagisega veoauto Volvo, mida juhtis 30-aastane Tanel, kaotas libeda tee ja teekumeruse tõttu juhitavuse, sõitis teelt välja kraavi ning vajus külili.

Veokijuht pöördus hiljem Põlva haiglasse, kust ta peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

Kella 22.20 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kose vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 46. kilomeetril. Tartu suunas liikunud sõiduauto BMW, mida juhtis 25-aastane Grete hakkas sooritama möödasõitu tema ees liikunud sõiduautost Ford Focus, mida juhtis 50-aastane Urmas. Grete kaotas aga libeduse tõttu sõiduki üle kontrolli, põrkas Fordiga kokku ning seejärel paiskus teelt välja ja rullus üle katuse.

Sõiduauto BMW juht ja kolm kaasreisijat, 26-aastane Helmery, 18-aastane Ave ja 46-aastane Malle, toimetati kontrolliks Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles