Hispaania pensionär õhkis kogemata prügikasti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mallorcal elav 73-aastane ilutulestikuhuviline pensionär korraldas kolmapäeval kogemata korraliku kõmaka, kui viskas oma prügikoti konteinerisse, mis seepeale pauguga õhku lendas ja leekidesse lahvatas.
 


Plahvatuse peale purunesid ka ümberkaudsete majade aknad ja täitusid ühe naabruses seisnud auto õhupadjad. Politsei evakueeris pärast pauku naabruses asuva baari, pani kinni tänava ning pani kirja käraka järel verise ninaga ja kuulmishäiretega jäänud prügiviskaja andmed.

Esialgsete andmete kohaselt põhjustasid paugu ilutulestiku materjal ja metallist konteiner, mille kokkupuude tekitas keemilise reaktsiooni.

Kohaliku rahva sõnul polnud see aga esimene kord, kui sama kodanik niimoodi plahvatuse korraldas. Ühe naabri sõnutsi tekitas endisest ilutulestikueksperdist kahtlusalune kümme aastat tagasi oma poes sellise plahvatuse, et oleks peaaegu kogu maja õhku lasknud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles