Lääne-Virumaal päästeti eluhoone tulekahjust inimene

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi

Teisipäeva õhtul päästeti Lääne-Virumaal Tapa linnas elumaja tulekahjust mees.

25. märtsil kell 21.53 sai häirekeskus teate tulekahjust Tapa linnas Tähe tänaval, vahendas Ida päästekeskuse pressiesindaja.

Teatamise hetkel põles kahekorruseline garaaži ja saunaga kokku ehitatud kivimaja esimene korrus lahtise leegiga, ning teataja ise oli jäänud teisel korrusel suitsu tõttu lõksu.

Sündmuskohale sõitsid päästemeeskonnad Tapa, Rakvere, Aravete päästekomandodest ning Kadrina vabatahtlikud päästjad, operatiivkorrapidaja ja meedikud.

Nelja minutiga esimesena sündmuskohale saabunud Tapa komando päästemeeskond püstitas aknale redeli ning päästsid põlevas majas olnud meesterahva. Meedikud vaatasid kannatanu üle, haiglaravi ta ei vajanud.

Kaitsevarustuses päästjad sisenesid põlevasse majja, avastasid kiiresti põlengukolde ning kustutasid selle.

Tulekahju kustutati kella 23.35-ks. Põlengu tagajärjel hävis majas alumise korruse tuba ja trepihall, ülemine korrus sai suitsu- ja tahmakahjustusi.

Päästetööde juhi sõnul oli põlevas korteris töökorras suitsuandur. Esialgsel hinnangul sai tulekahju alguse elektrisüsteemi rikkest, kuid täpsem tulekahju põhjus on veel väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles