USAs pussitas 12-aastane poiss nooremat mängukaaslast

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

USAs Michigani osariigis pussitas 12-aastane poiss mänguväljakul endast kolm aastat nooremat last mitu korda, mille tagajärjel ohver hiljem suri, teatas kohalik politsei teisipäeval.

Korrakaitsjate sõnul jooksis üheksa-aastane Michael Conner Verkerke pärast pussitamist koju ning kukkus ukse ees kokku, vahendas uudisteagentuur AP. Vanem poiss läks samal ajal lähedal asuvasse majja ja helistas politseisse, et end üles anda.

Üheksa-aastane poiss suri hiljem haiglas.

Pealtnägijate sõnul mängisid neli last koos, kui üks nendest teadmata põhjusel noa välja võttis ja nooremat poissi pussitas.

Sündmuspaiga lähedal elav Glen Stacey rääkis, et 12-aastane poiss olevat tema juurde tulnud ning küsinud, kas ta võib helistada. Stacey sõnul helistas poiss politseisse, et rünnakust teatada.

Stace kirjelduse kohaselt käitus poiss rahulikult. «Ainus kord kui ta häält tõstis oli siis, kui politsei saabus,» lausus ta.

Korrakaitsjad tõttasid sündmuskohale saabudes kõigepealt ohvrile appi. Stacy sõnul hakkasid politseinikud seejärel mänguplatsi poole liikuma ning 12-aastane poiss hüüdis neile: «Ma olen siin. Te lähete vales suunas.»

Politsei pidas poisi mõrvas kahtlustatavana kinni. Pussitamise motiiv on praegu veel teadmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles