Piltuudis: ukrainlased kaevavad Donetski oblasti äärde kaevikuid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina lõunaosas Donetski oblasti piiril asuva Berdjanski linna noored kaevasid täna kaevikuid, et aidata valitsusvägedel linna võimalike rünnakute eest kaitsta.
Ukraina lõunaosas Donetski oblasti piiril asuva Berdjanski linna noored kaevasid täna kaevikuid, et aidata valitsusvägedel linna võimalike rünnakute eest kaitsta. Foto: SCANPIX

Donetski oblastiga piirnevas Berdjanski linnas rajavad kohalikud kaevikuid, et valmistuda võimalikuks Vene vägede rünnakuks.

Ukraina riiklikul julgeoleku- ja kaitsenõukogu pressiesindaja Andri Lõssenko sõnul liigub neile teadaolevalt Venemaalt Ukraina poole kaks kolonni Vene vägede ja varustusega. Samuti on julgeolekunõukogule tema sõnul teada Krimmi territooriumil asuvate Vene üksuste roteerumine.

Ehkki reedel algas ametlikult relvarahu, on vahepeal siiski hukkunu neli Ukraina sõdurit ja haavata ligi 30. Üldiselt on relvarahu siiski peetud, ent Donetski ja Mariupoli ümbruses on olnud kosta tulistamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles