Kerry naeruvääristas Venemaa süüdistusi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U.S. Secretary of State John Kerry waits for the start of a Gulf Cooperation Council and Regional Partners meeting in Jeddah September 11, 2014.  Kerry will press Arab leaders on Thursday to support President Barack Obama's plans for a new military campaign against Islamic State militants including help with greater overflight rights for U.S. warplanes. REUTERS/Brendan Smialowski/Pool (SAUDI ARABIA - Tags: POLITICS)
U.S. Secretary of State John Kerry waits for the start of a Gulf Cooperation Council and Regional Partners meeting in Jeddah September 11, 2014. Kerry will press Arab leaders on Thursday to support President Barack Obama's plans for a new military campaign against Islamic State militants including help with greater overflight rights for U.S. warplanes. REUTERS/Brendan Smialowski/Pool (SAUDI ARABIA - Tags: POLITICS) Foto: POOL/REUTERS

USA välisminister John Kerry nimetas neljapäeval naeruväärseteks Venemaa väiteid, et USA kampaania äärmusrühmituse Islamiriik (IS) vastu on ühepoolne ja rikub rahvusvahelist õigust.

«Pean ütlema, et kui Ukrainas toimuv ei oleks nii tõsine, võiksin peaaegu naerda mõtte peale, et Venemaa tõstatab rahvusvahelise õiguse või mõne ÜRO teema,» ütles ta ajakirjanikele.

Kerry tegi oma avalduse pärast kõnelusi Saudi Araabias Jeddah's, kus 10 Araabia riiki andsid nõusoleku osaleda võitluses ISi vastu, mis on hõivanud suuri alasid Iraagis ja Süürias ning pannud toime hirmutegusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles