Võimud leidsid Hamburgi pearaudteejaama hoiukapist kahe imiku laibad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hamburgi pearaudteejaam.
Hamburgi pearaudteejaam. Foto: Wikipedia

Hamburgi politsei leidis raudteejaama hoiukapist kahe imiku laibad.

Algul saabusid teated selle kohta, et kappidest oli leitud ühe beebi surnukeha, kuid politsei kinnitas hiljem, et vastsündinuid leiti kaks, kirjutab TheLocal.

Lübecki prokuratuuri pressiesindaja sõnul avastasid võimud ühte kappi paigutatud kohvrist halvasti lõhnava paki. Intsident toimus umbes kell kümme neljapäeva hommikul.

Hetkel pole selge, kas imikud tapeti või olid nad juba surnuna sündinud. Pressiesindaja sõnul oli üks laipadest olnud hiljuti sündinud ning teine juba mädanemas.

Lübecki politsei uurib juhtunuga seoses Bad Schwartaust pärit 39-aastasest naist, kes võeti kolmapäeval mõrvakahtlusega vahi alla. Naise juurest leidsid võimud Hamburgi pearaudteejaama hoiukapi võtme.

Kohaliku meedia sõnul on naine politseile tuttav 2011. aastast, mil ühest surnuaiast leiti lapse laip. Naise väitel oli ta imiku pärast seda maha matnud, kui too oli surnult sündinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles