Politsei leidis ärimehe eksabikaasa surnukeha

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Tomingas.
Tatjana Tomingas. Foto: Erakogu

Politsei leidis Tallinnas Nõmmel metsatukast tapetud naise surnukeha, kes osutus 2011. aastal kadunuks jäänud Arco Vara suuromaniku eksabikaasaks Tatjana Tomingaseks.

Tänavu augustis leiti Nõmme linnaosas metsatukast vägivalla tundemärkidega naise surnukeha, mis saadeti surma põhjuste selgitamiseks ekspertiisi, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Tänaseks saab politsei kinnitada, et tegu on 2011. aastal teadmata kadunuks jäänud Tatjana Tomingase surnukehaga.

Naise surma uurimiseks käib kriminaalmenetlus tapmist käsitleva paragrahvi alusel.

Tatjana Tomingas jäi kadunuks 20. juulil 2011. Põhja prefektuur edastas tookord avalikkusele ka tema tagaotsimisteate, milles oli kirjas, et tollal 53-aastane Tatjana Tomingas lahkus oma Pääsküla piirkonnas asuvast kodust 20. juulil ning hiljem on tema saatus teadmata.

Tatjana Tominga nimi sai ajakirjanduse vahendusel tuntuks 2005. aastal, kui meedia kajastas tema lahutusprotsessi Arco Vara suuromanikust Richard Tomingasest.

Eesti Ekspress kirjutas 2012. aastal, et politsei kahtlustas juba naise kadumise järel tapmist, kuna 2011. aasta novembris leiti Pääskülas Rohula 19 asuvast eramust verd, mis kuulus ekspertiisi andmetel Tatjana Tomingale.

Copy
Tagasi üles