Arigato jätkab tegevust

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Arigato spordiklubi treeningsaalile.
Vaade Arigato spordiklubi treeningsaalile. Foto: Marina Puškar.

Pankrotihaldurite kinnitusel jätkab spordiklubi Arigato praegu oma igapäevast tööd, tegevuse jätkamist spordikompleksina toetab ka suurim võlausaldaja Eesti Talleks.


Pankrotihaldurite Sirje Taela ja Terje Eipre sõnul vaatab ettevõtte juhtkond koos pankrotihalduritega Arigato igapäevased kulud üle, kuid soovib spordiklubi tegevust jätkata, samuti antakse üürile spordiklubi pindasid. «19. septembril kogunevad Arigato võlausaldajad ja üheskoos tehakse klubi tuleviku osas otsus. Suurim võlausaldaja Eesti Talleks on valmis klubi tegevuse jätkamist toetama,» ütles Eipre.



Eesti Talleks on osalenud Arigato keskuse rajamise finantseerimisel koos pankadega enam kui 120 miljoni krooni ulatuses. Arigato pidevate makseraskuste tõttu ühines Eesti Talleks juuni lõpus pankrotiavaldusega Arigato spordiklubi haldava ettevõtte Haabersti Perespordikeskuse vastu.

Veebruaris otsustas Eesti Talleks loobuda täiendavatest investeeringutest jooksevkulude katteks ja anda juhatusele aega kaks kuud uue äriplaani koostamiseks. Vastuseks sai Eesti Talleks Arigato juhatuse poolt kirjaliku ettepaneku ettevõtte väljaostmiseks, mis ei ole tänaseks realiseerunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles