Ühendriikides kuus inimest tapnud mees leiti surnuna metsast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühendriikides kuus inimest tapnud endine merejalaväelane Bradley Stone leiti teisipäeval kodulähedasest metsast surnuna.
Ühendriikides kuus inimest tapnud endine merejalaväelane Bradley Stone leiti teisipäeval kodulähedasest metsast surnuna. Foto: SCANPIX

Ühendriikides kuus inimest tapnud endine merejalaväelane Bradley Stone leiti teisipäeval kodulähedasest metsast surnuna, teatas prokuratuur.

Iraagis teeninud 35-aastase sõduri laip avastati Pennsylvania osariigist Pennsburgist.

Kahtlustuse kohaselt tungis Stone esmaspäeval kolme elamusse ja lasi neis maha ühtekokku kuus inimest.

Tulistamised algasid Stone'i endise naiseõe elamus Soudertonis ja lõppesid 90 minutit hiljem endise abikaasa Nicole Stone'i korteris Harleysville'is, ütles Ferman. Tapetute seas on Nicole Stone, tema õde Patricia Flick, tema abikaasa Aaron Flick, nende 14-aastane tütar Nina Flick, Nicole Stone'i ema Joanne Hill ja vanaema Patricia Hill. Patricia Flicki ja Aaron Flicki poeg 17-aastane Anthony Flick toimetati peahaavaga haiglasse ja on kriitilises seisundis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles