Ukraina telekanal nimetas talle esitatud süüdistusi alusetuteks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleksandr Turtšõnov nimetas toimunut terve riigi mõnitamiseks.
Oleksandr Turtšõnov nimetas toimunut terve riigi mõnitamiseks. Foto: SCANPIX

Ukraina telekanal Inter nimetas oma palju poleemikat tekitanud vana-aasta õhtu saateprogrammi kohta esitatud süüdistusi alusetuteks.

Interi aastalõpuprogrammis osalesid väidetavalt Vene popmuusikud, keda Kiiev on süüdistanud Ukraina-vastastes hoiakutes.

Inter lükkas teiste meediakanalite poolt 1. jaanuaril selle vastu esitatud süüdistused tagasi, kutsudes süüdistusi survestamiseks.

«Kriitilised märkused Interi vastu on sisutud ja alusetud. Me peame neid provokatsiooniks ning meedia poliitiliseks survestamiseks,» seisis telekanali avalduses.

Ukraina riikliku julgeoleku- ja kaitsekomitee esimees Oleksandr Turtšõnov nõudis Interile terve riigi mõnitamise eest eetrikeelu kehtestamist. Sama nõudis ka asepeaminister ning kultuuriminister Vjatšeslav Kõrõlenko.

Ukraina infoministri Juri Stetsi sõnul ei saa telekanalilt eetriõigust võtta, kuna seda võidakse tõlgendada kui riikliku tele- ja raadionõukogu, mis hakkab Interi juhtumit menetlema, mõjutamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles