Pärnus jäi mees varguskatse ajal magama

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmes Viljandi omavalitsuses on avalikus kohas purjutajaid juurde tulnud.
Mitmes Viljandi omavalitsuses on avalikus kohas purjutajaid juurde tulnud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Turvatöötajad pidasid möödunud reedel ühes Pärnu kaubanduskeskuses kinni meesterahva, kes oli oma jope põue peitnud poest võetud viinapudelid ja seejärel riiulite vahele magama jäänud.

USS Security turvatöötajateni saabus möödunud reedel ühest Pärnu kaubanduskeskuse toidukauplusest paanikahäire, mida suundusid kontrollima keskuse turvatöötajad. Poe müüjad andsid teada, et nad olid märganud kahtlase olekuga vanemat meesterahvast, kes riiulite vahele pikali vajus, edastas turvafirma pressiesindaja.

Turvatöötajad tuvastasid, et mees oli magama jäänud ning oli põhjust arvata, et ebaõnnestunud varas oli tugevas alkoholijoobes. Turvatöötajad toimetasid mehe seejärel turvaruumi, kus talle teostati ka rutiinne turvakontroll. Kontrolli käigus leiti meesterahva jope põuest kaks 0,5-liitrist viinapudelit, mille eest ta tasunud ei olnud.

Kohale kutsuti politsei, kes mehega tegelemise üle võttis.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles