Mehel lasub süüdistus oma lapse tapmiskatses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elukaaslase kallal vägivallatsenud ja purjuspäi autot juhtinud mehelt võeti juhiluba, samuti määrati talle enam kui 600 tundi üldkasulikku tööd.
Elukaaslase kallal vägivallatsenud ja purjuspäi autot juhtinud mehelt võeti juhiluba, samuti määrati talle enam kui 600 tundi üldkasulikku tööd. Foto: Elmo Riig

Eeloleval sügisel algab Narvas kohtuprotsess mehe üle, kes uurimisandmetel üritas koos oma väikese lapsega elumaja viiendalt korruselt alla hüpata, kuid tänu politseinike kiirele tegutsemisele see tal ei õnnestunud.

Kuritegelikud sündmused said alguse mullu 25. oktoobri keskpäeval Narvas Kangelaste puiesteel, kus 28-aastane Deniss läks oma elukaaslasega tülli. Mees peksis naist ning seejärel lukustas end koos oma poolteise aasta vanuse pojaga korterisse.

Kui sündmuskohale saabunud korrakaitsjad palusid mehel uks avada, keeldus ta sellest ning ähvardas koos lapsega elumaja viiendalt korruselt alla hüpata. Seejärel avasid päästetöötajad ukse ning korrakaitsjad sisenesid korterisse, mille peale haaras Deniss lapse sülle ning tormas rõdule, et sealt alla hüpata. See tal siiski ei õnnestunud, kuna ühel politseinikul õnnestus temast viimasel hetkel kinni haarata.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Deniss süüdistuse kehalises väärkohtlemises ning tapmiskatses, mille eest ootab teda kohtus süüdimõistmisel kuni 15-aastane vangistus. Viru maakohus hakkab Denissi süüasja arutama septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles