Atria vahetab juhtkonna välja

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Kaare
Kaido Kaare Foto: Atria Eesti

Homsest asub Atria Eesti tegevust juhtima senine Wõro Kommertsi juhataja Kaido Kaare, lisaks Kaarele uueneb kogu ettevõtte juhtkond.


Atria Eesti tegevjuhi Kaido Kaare sõnul on uue meeskonna moodustamine esimene samm eri ettevõtete ühendamisel. «Eeldused ja võimalused turgu tasakaalustava ettevõtte arenguks on loodud,» märkis Kaare.

Ta lisas, et meeskonna moodustamisel lähtuti Atria juhtkonna usaldusest kohalike juhtide vastu ning arvestati kõigi kolme osapoole huvide ning esindatusega.

Atria Eesti lihatoodete divisjoni direktoriks saab Vastse-Kuuste LT peatehnoloog Katrin Jalas ning turundusdirektoriks Wõro Kommertsis sama ametit pidanud Rene Kiis.

Atria Eesti müügidirektorina jätkab Veimo Beilmann, lihadivisjoni direktorina Margus Milk ja finantsdirektorina Kyösti Kumpumäki. Atria Eesti senine juht Kari Körkkö saab Atria Baltic integratsiooni direktoriks.

Kaido Kaare (35) omab majandusalast teaduskraadi. Enne ühinemist Atriaga juhtis ta viis aastat Wõro Kommertsi tegevust. Varem töötas Kaare Londonis Shell Europe Oil Products jaemüügi strateegia juhina.

Atria, Maks & Moorits, Wõro ja Vastse-Kuuste kaubamärke esindav Atria Eesti on suuruselt teine lihatööstus, mis lisaks liha töötlemisele omab ka sea- ja loomafarme. 2007. aasta majandustulemuste põhjal ulatus kolme ettevõtte käive kokku 650 miljoni kroonini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles