BIG võtab kasutusele kaubamärgi BIGBANK

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BIGi Tallinna kontor.
BIGi Tallinna kontor. Foto: Priit Simson

Seni kaubamärgi BIG all tegutsenud Balti Investeeringute Grupi Pank võtab alates neljapäevast, 20. novembrist Eestis kasutusele kaubamärgi BIGBANK.


Uuele kaubamärgile üleminek algab vana märgi väljavahetamisega Eestis. BIGBANKi märk tuleb kasutusele ka Lätis seoses tegevuse alustamisega filiaalina. Leedus kasutab BIG juba kaubamärki BIGBANK alates filiaali avamisest 2007. aasta augustis.

Panga ärinimeks jääb esialgu Balti Investeeringute Grupi Pank, kuid tulevikus viiakse ka ärinimi ning filiaalide nimed uue kaubamärgiga vastavusse.

BIGi juhatuse esimehe Targo Rausi sõnul on kaubamärgi muutmise peamine eesmärk panga kuvandi ühtlustamine rahvusvahelistel turgudel ja sellest tuleneva turundusliku sünergia teke.

«Uus märk ei too kaasa muutusi ettevõtte tegevusvaldkondades või -põhimõtetes, jätkame ka edaspidi tarbimislaenude ja tähtajaliste hoiuste pakkumisele spetsialiseerunud pangana,» märkis Raus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles