Medvedev sooviks Saakašvili kohtu ette tuua

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president andis intervjuu Vene raadiokanali Ehho Moskvõ, kremlimeelse ingliskeelse väljaande Russia Today ning Gruusia telekanali PIK-TV ajakirjanikele.
Venemaa president andis intervjuu Vene raadiokanali Ehho Moskvõ, kremlimeelse ingliskeelse väljaande Russia Today ning Gruusia telekanali PIK-TV ajakirjanikele. Foto: SCANPIX

Venemaa presidendi Dmitri Medvedevi hinnangul peaks Gruusia riigipea Mihheil Saakašvili astuma rahvusvahelise kohtu ette.

Läheneva augustisõja kolmanda aastapäeva eel antud intervjuus Vene ja Gruusia ajakirjanikele ütles Medvedev, et ei pea Saakašivili andmist rahvusvahelise tribunali ette siiski tõenäoliseks, vahendas RIA Novosti.

«Kui meilt küsitaks, ütleksin ma jah,» lausus Medvedev vastuseks küsimusele, kas Saakašvili üle tuleks kohut mõista. Medvedevi sõnul rikkus Gruusia riigipea 2008. aastal Lõuna-Osseetiasse tungides rahvusvahelist õigust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles