Kunda jäätmepõleng lokaliseeriti

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

Täna hommikul Kunda linnas Jaama tänaval asuvas ettevõttes puhkenud tulekahju lokaliseeriti.

Põleng lokaliseeriti kell 20.24. Päästjad loodavad tulekahjule piiri panna homme hommikuks.

Täna kell 02.26 sai häirekeskus teate, et Kunda linnas Jaama tänaval ettevõte territooriumil põleb umbes 100x100 meetri suurune jäätmehunnik.

Kohale saadeti üheksa päästeautot, operatiivkorrapidaja, regiooni korrapidaja abi ning meedikud. Kohale toimetati kaks pumbajaama ning voolikukonteinerit. Päästjate kohale saabudes selgus, et ladustamisalal põles 100x100 meetri suurune biojäätmete hunnik lahtise leegiga. Põlevast jäätmetehunnikust süttis osa teisest ligi 20x50 meetri suurusest hunnikust.

Kohapeale jääb 12 päästetöötajat ning kaks kopplaadurit, mis ajavad küttehunnikuid laiali. Tule leviku vältimiseks paigutati terveks jäänud olmejäätmete pakid ümber põlengualast kaugemale. Vett võetakse Kunda jõest.

Tulekahju kohalt tõusis musta suitsu, mis ei kujutanud otsest ohtu Kunda linnas ning sündmuskoha lähiümbruses elavatele inimestele. Teateid vigastada saanud inimestest ei laekunud. Tulekahju tekkepõhjus on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles