TV3: näpuviga tõi mehele sekeldused kohtutäituriga

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kiiruseületamise eest trahvisumma maksmisel näpuvea teinud mees sattus pahaaimamatult kohtutäituri haardesse, mis on toonud kaasa terava vastasseisu.


Väikesest asjast alguse saanud sündmustejada lõppes täna kohtutäituri nõudmisega uudismaterjal saatest välja jätta, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Kiiruse ületamise eest 2400 krooni trahvi saanud Vahur Romet maksis selle ära juba järgmisel päeval, kuid eksis viitenumbriga ning raha tuli mehe kontole märkamatult tagasi.

16. jaanuaril sai mees kohtutäiturilt kirja, kus öeldi, et trahv on maksmata. Lisaks seisis kirjas, et kui mees 10 päeva jooksul maksab vabatahtlik 3048 krooni, siis on asi korras.

Nõutava summa kandis mees enda teada 10 päeva jooksul ehk 27. jaanuaril. Et aga ülekanne ühest pangast teise alles 28. kuupäeval jõudis, arestis kohtutäitur tema kontolt kohe samal päeval 3600 krooni.

Kohtutäituri Kaire Põltsi sõnul tegi Romet ülekande liiga hilja.

Justiitsministeeriumi kantsler Marko Aavik uudisloo keelamisega ei nõustu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles