Pooli vahetanud Süüria endine peaminister saabus Jordaaniasse

Kadri Veermäe
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Youtube'i üles laetud video kaadrilt on väidetavalt näha ülejooksnud ekspeaministrit Riad Hijabi Daraa lähistel enne Süüriast põgenemist.
Eile Youtube'i üles laetud video kaadrilt on väidetavalt näha ülejooksnud ekspeaministrit Riad Hijabi Daraa lähistel enne Süüriast põgenemist. Foto: SCANPIX

Ülejooksnud Süüria peaminister Riad Hijab ületas koos oma perekonnaga täna hommikul Jordaania piiri, sõnas riigi informatsiooniminister Samih Maayatah, kummutades varasemad sellekohased teated.

«Hijab sisenes ühes oma perekonnaga täna varajastel hommikutundidel Jordaaniasse,» sõnas ka valitsuse esindajaks olev Maayatah uudisteagentuurile AFP, täpsustamata oma sõnu.

Süüria ülestõusnute kohaliku koordineerimiskomisjoni teatel sisenes Hijab Jordaania alale läbi okastraadist piirde, olles pärast oma peaministri ametist lahkumisteadet olnud naabruses asuvas Daraa provintsis lõksus.

Eelnevalt olid saabunud Hijabi asupaiga kohta erinevad teated, teda arvati Jordaaniasse saabunud olevat nii möödunud pühapäeval kui ka üleeile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles