Politseikomissar: vanurid eiravad liikluseeskirja

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada. Foto on illustreeriv.
Ülekäigurada. Foto on illustreeriv. Foto: EEVA KAUN/POSTIMEES

Lääne prefektuuri Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse vanemkomissari Imre Veberi sõnul eiravad vanurid järjekindlalt liikluseeskirja ja kiirustavad vales kohas üle tee.

«Kurb on näha, kuidas vanemad inimesed eiravad järjekindlalt seadust ja kiirustavad vales kohas üle tee; kas tõesti loetud meetrid lühemat teed on võrdne elu ohtu seadmisega?» vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja Veberi sõnu.

Veber sõnas, et jalakäijad kipuvad unustama, et ka nemad on osa liiklusest ja ka neile kehtib liikluseeskiri.

Täna lõuna ajal korraldas Pärnu politseiosakond politseioperatsiooni kergliiklejate kontrollimiseks.

Kahe tunni jooksul koostati liiklusseaduse rikkujatele 28 väärteprotokolli. Jalakäijatele koostati 12 materjali, üks protokoll koostati ka joobes jalakäijale.

Samas jõuti politseioperatsioonil tähele panna ka autoga liiklejaid. Turvavarustust ei kasutanud seitse sõidukijuhti, üks ületas ristmikku keelava fooritulega, kolm ületas kiirust, kolm sõidukijuhti ei andnud ülekäigurajal teed jalakäijale. Lisaks tuvastati seitse muud liikluseeskirja rikkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles