Aastaid piraatplaate müünud mees sai süüdistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CD-plaadid.
CD-plaadid. Foto: Caro / Scanpix

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kriminaalsüüdistusega kohtu ette mehe, kes tegeles aastaid piraatplaatide müümisega.

Uurimisandmetel reprodutseeris 29-aastane Ott 2004. aasta detsembrist kuni 2006. aasta augustini oma Harjumaal asuvas kodus üle 800 piraatplaadi ning pani need seejärel internetikuulutuste kaudu müüki.

Samuti ostis Ott 2006. aasta märtsis Tallinnas eeluurimisega kindlaks tegemata isikult erinevaid arvutiosasid, olles eelnevalt teadlik, et need asjad on varastatud Tallinnas asuvast kontorist, ning pakkus neid müügiks.

Politsei sai mehe ebaseaduslikule tegevusele jälile, kui sooritas temalt kontrollostu ja Ott pakkus ametnikule illegaalset kaupa.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Ott süüdistuse piraatkoopia valmistamises ning kuriteo tulemusena saadud vara omandamises ja turustamises, mille eest võib kohus talle süüdimõistmisel määrata kuni kolmeaastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles