Purjus jalgratturid põrkasid kokku

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sascha Kurhajec sõnul näitas jalgratta spidomeeter pärast pea aastast teelolekut täna pisut enam kui 8100 km läbimist.
Sascha Kurhajec sõnul näitas jalgratta spidomeeter pärast pea aastast teelolekut täna pisut enam kui 8100 km läbimist. Foto: Margus Ansu

Täna südaöö paiku juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal, kus põrkasid kokku kaks purjus jalgratturit.

Täna öösel kella 00.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Häädemeeste vallas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 192. kilomeetril, kus Häädemeeste suunas liikunud 1985. aastal sündinud noormees sooritas vasakpööret Ikla külla viivale teele ja sõitis pöördel otsa vastassuunast otse liikunud teisele jalgratturile, 1971. aastal sündinud mehele.

Jalgratturid toimetati Pärnu haiglasse kust nad peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile. Vaatamata pimedale ajale puudusid mõlema ratturi sõiduvahenditel esituled. Mõlemal jalgratturil tuvastati ka alkoholijoove.

Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse vanemkomissar Imre Veber sõnas, et on lihtsalt kurb näha järjekordset näidet sellest, kuidas ei hoolita iseenda elust ja tervisest. Ta toonitas, et sõiduvahend olgu nõuetele vastavas korras ning selle juht peab olema kaine.

Veber sõnas veel, et kuigi kohustuslik pole, siis võiksid jalgratturid ikkagi kasutada ka kaitsekiivrit, sest nii liiklusõnnetuse kui ka lihtsalt õnnetu kukkumise tagajärjel on pea kõige õrnem koht, mis tihtilugu viga saab ja kukkumine võib lõppeda ka väga kurvalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles