Sillamäel tabati tapmises ja keskealiste naiste vägistamistes kahtlustatav noormees

Martti Kass
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapmises kahtlustatav 36-aastane mees tuli järgmisel päeval ise politseijaoskonda ja peeti kinni. Foto on illustreeriv.
Tapmises kahtlustatav 36-aastane mees tuli järgmisel päeval ise politseijaoskonda ja peeti kinni. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Möödunud kuul pidasid Narva kriminaalpolitseinikud kinni 19-aastast noormehe, keda seostatakse alates möödunud aasta septembrist toime pandud seitsme raske isikuvastase kuriteoga.

Viru ringkonnaprokurör Konstantin Rostovtsevi sõnul on kohtueelse uurimise ajal kogutud materjalidele tuginedes 19-aastast noorukit alust kahtlustada tapmises ja mitmetes Sillamäel olnud vägistamistes ning vägistamiskatsetes.

Noormees tabati 3. juunil Sillamäel.

See on raske kuritegu ja oli alusta arvata, et vabaduses viibides võib nooruk jätkata uute kuritegude toimepanemist, taotles ringkonnaprokurör selle aasta 5. juunil Viru maakohtult luba võtta mees vahi alla. Kohus rahuldas prokuröri taotluse.

Praegu on noormeest alust kahtlustada möödunud aasta septembri alguses Sillamäel Tolstoi tänaval toimunud tapmises.

Samuti on talle esitatud kahtlustus kolmes vägistamises ja kolmes vägistamise katses.

Vägistamised leidsid aset 2007.aasta septembrist kuni käesoleva aasta maikuuni. Tema ohvriteks olid keskealised naisterahvad.

Ida politseiprefektuuri kriminaalosakonna Narva kriminaaltalitluse ülemkomissar Andres Jaggo sõnul avastati kuriteod tänu jälitustööle.

Kõikide sündmuse täpsete asjaolude väljaselgitamiseks on käimas kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvide alusel, mis käsitlevad tapmist ja vägistamist.

Kriminaalmenetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur, menetleb Ida politseiprefektuur.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles