Avarii teinud kaubikust leiti varastatud ATV

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Eeva Kaun

Kolmapäeva öösel tabas politseipatrull avarii teinud kaubiku, milles oli varastatud ATV.

Eile öösel kell 1.55 märkas Rapla politseipatrull, kuidas Raplas Nurme tänaval liikunud kaubik riivas sõiduautot.

Kaubikus olnud noormees üritas sündmuskohalt lahkuda. Tänu politsei kiirele reageerimisele õnnestus kaubikut juhtinud 1989. aastal sündinud noormees tabada.

Kaubiku kontrollimisel selgus, et seal oli ATV, neli velge koos rehvidega ja tungraud, mis olid eelnevalt varastatud Märjamaa teelt asuvast garaažist.

Politsei pidas noormehe kinni ning toimetas kaubiku koos varastatud asjadega politseijaoskonda. Lääne ringkonnaprokuratuur on alustanud kriminaalmenetlust varguse asjaolude selgitamiseks.

Rapla politseijaoskonna juht Janno Ruus sõnas, et toimunud sündmus lahenes vara omanikule positiivselt tänu patrulli tähelepanelikkusele ning heale koostööle, kuid tuletab meelde, et oma vara kaitsel saab iga inimene ise väga palju ära teha.

«Kõigil tasub olla hoolas ja tähelepanelik. Inimesed, tundke huvi võõraste isikute vastu, kes teile tuttaval territooriumil viibivad või kes teie naabrite territooriumil viibivad. Ärge jääge ükskõikseks, kui midagi kahtlast teie lähikonnas toimub ning kindlasti andke toimuvast või kahtlastest isikutest politseile teada,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles