Kaunid hetked Pavarottiga

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võimsa häälega meistri muusikategevuses seisis olulisel kohal heategevuslik projekt «Pavarotti ja sõbrad». Varasemad sõprade-albumid on koostatud ühe kontserdi põhjal, mistõttu uus kogumik mõjub oma assortiiga tõelise maiuspalana.





Laulud pärinevad suuresti 90ndatest, mõne erandiga Pavarotti koorekihi-külaliste, pop- ja rokkstaaride  sulest. Pavarotti hääle iseärasusi arvestades on lugudele tehtud uued ja kaunid seaded.

Tulemuseks mõnus segu klassikalisest laulust ja kaasakiskuvast meloodilisest popist. Kui vaid kõik külalised oma liistude juurde jääksid – duetis Bocelliga kõlab ootuspäraselt tõsine klassika, ent Sheryl Crow’lt oodanuks midagi omanäolisemat.

Möödunud aastal siit ilmast lahkunud ooperitähega on au olnud laulda mitmel tuntud artistil – Eric Clapton, Sting, Bono, Annie Lennox ja Celine Dion jpt. Album ei väsita ka mitmekordsel kuulamisel, pakub kõrvale paitavat tausta ja on kindlasti vahelduseks jõuluplaatidele. Meloodiline, südamlik, kaunis ja soe.

Pavarotti
The Duets

 (Decca)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles