Kanepi tõusis karjääri kõrgeimale kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Täna avaldatud naiste tennise maailma edetabelis tõusis Eesti esireket Kaia Kanepi neli kohta 24. positsioonile, mis on tema senise karjääri parim edetabelikoht.

Maret Ani kerkis kümme kohta ja asub nüüd 109. real, Margit Rüütel aga langes 22 positsiooni ja paikneb nüüd 180. kohal.

Julia Matojan loovutas ühe koha ja asub 948. positsioonil.

Maailma esireketiks tõusis äsja Austraalia lahtised meistrivõistlused võitnud ameeriklanna Serena Williams, talle finaalis alla jäänud venelanna Dinara Safina kerkis teiseks. Eelmises tabelis tipus trooninud serblanna Jelena Jankovic kukkus kolmandale kohale.

Sel nädalal saab Kanepit näha Tallinnas mängimas, möödunud aasta parimaks naissportlaseks valitud Kanepi osaleb Eesti naiskonna koosseisus Föderatsiooni karikasarjas.

Euroopa-Aarfika tsooni esimeses grupis on lisaks Eestile veel Austria, Valgevene, Bosnia ja Hertsegoviina, Bulgaaria, Horvaatia, Taani, Suurbritannia, Ungari, Luksemburg, Poola, Sloveenia, Rumeenia, Rootsi ja Holland.

Kõrgeima edetabelikohaga Tallinnas mängiv tennisist on Poola esinumber Agnieszka Radwanska, kes asub täna avaldatud tabelis üheksandal real. Taani esireket Caroline Wozniacki on edetabelis 13. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles