Kahevõistleja Nurmsalu sai juunioride MMil 19. koha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Raigo Pajula
Strbske Plesos täna alanud juunioride maailma meistrivõistlustel sai Eesti kahevõistlejatest parima koha Kaarel Nurmsalu, kes lõpetas võistluse 19. positsioonil.

Peale hüppevooru oli eestlastest parimana samuti just Nurmsalu 87,0 meetri pikkuse hüppe ja  105,0 punktiga 15. Tanel Levkoi (82,5m ) oli peale hüppeid 38., Kail Piho (81,0m ) 42. ja hüppemäel ebaõnnestunud Karl -August Tiirmaa (79,5m) 48. kohal.

5 km vabatehnika murdmaadistants toimus tihedas udus ja + 3°C õhutemperatuuriga.  Nurmsalu tegi suusarajal südika sõidu, tulles eestlastest parimana 19. kohale. Piho näitas suusarajal 12. sõiduaega, möödudes 13 konkurendist ja lõpetas  võistluse 29.kohal, Levkoi oli 36. ja Tiirmaa 45.

Juunioride maailmameistriks kahevõistluse sprindis tuli itaallane Alessandro Pittin, hõbe läks norralasele Gudmund Storlienile ja pronks  Saksamaa esindajale Fabian Riesslele.

Täna selgitatakse juunioride maailmameister ka suusahüpetes, kus 83 mehe konkurentsis on võistlustules ka Kairo Sillaste ja Tõnis Kartau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles