Eerik Jago euroteekond jätkub 16 parema hulgas

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago rünnakul.
Eerik Jago rünnakul. Foto: Liis Treimann

Loimaa Hurrikaani võrkpalliklubi nurgaründaja Eerik Jago tõi eile kümme punkti Challenge Cupi 1/16 finaali korduskohtumises Kastela Mladostiga (Horvaatia).

Soome klubi võitis võõrsil 3:1 (15, -21, 20, 14). Kuna Hurrikaani võitis ka esimese mängu (3:1), tõusis klubi 16 hulka, vahendab volley.ee.

Jago lõi 24st tõstest punktiks 8, rohkesti oli kasu tema servidest, kuigi need otse ässpunkte ei toonud. Resultatiivsemad olid Aivars Petruševics 20, Ismo Moilanen 14 ja Matti Oivanen 11 punktiga.

Pääsuks esikaheksasse tuleks Hurrikaanil järgmisena jagu saada Tel Avivi Maccabist, kes lõi Arbeschbachi (Austria) 3:1 ja 3:2. Tõenäoliselt võtavad soomlased vastu iisraellaste ettepaneku pidada mõlemad mängud Loimaas. Edukam saab uueks vastaseks kas Libereci Dukla (Tšehhi) või Novi Sadi Vojvodina (Serbia).

Meistrite liigas võitis Venemaa superliiga liider Novosibirski Lokomotiiv (Tuomas Sammelvuo) eile Budva Budvanska 3:0 (22, 15, 27). Oliver Venno teatavasti Siberisse ei sõitnud. Montenegro klubi lõpetas alagrupiturniiri viimasena (3 p). Kõrgemale ei küündinud ka Eivo Žuravljovi eksklubi ASSE/Lenniki Euphony (0), kaotades viimases alagrupivoorus Lube Maceratale 0:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles