Munalaiult Kihnu sõitnud auto vajus läbi jää

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul vajus Munalaiult Kihnu teel olnud sõiduauto tagumiste ratastega läbi jää, inimesed kannatada ei saanud.

Politsei sai 23. veebruaril kella 19.30 paiku teate, et sõiduauto on teel Munalaiult Kihnu vajunud tagumiste ratastega läbi jää.

Sõidukis viibis kuus isikut, kellest üks oli laps. Isikutele anti korraldus väljuda autost ja liikuda ohutusse kaugusesse. Kella 19.50 teatati politseile, et sõiduki tagumine osa on vajunud sügavamale ja vesi ulatub usteni.

Sündmuskohale väljus Pärnu kordonist kaks kaheliikmelist päästeüksust haagistel mootorkelkudega. Samuti suunati Munalaiu sadamasse kiirabibrigaad. Kella 21.15 paiku transporditi isikuid maismaale ja kaldal vaadati kõik isikud üle kiirabi poolt. Inimesed pääsesid vaid ehmatusega ning nad toimetati Tõstamaa valda Pootsi külla.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kristi Kais ütles Postimehele, et kuna uppumisohtu ei olnud jäi auto sündmuskohale ning omanikud lubasid organiseerida järgneval päeval auto äraviimise.

Kais märkis, et Kihnu ja Munalaiu vahel ametlikku jääteed ei ole ning ohtlik on sõita ka suletud jääteedel.

Maanteeameti andmetel on praegu avatud vaid 9,6 kilomeetri pikkune jäätee Rohuküla ja Sviby vahel ning 3,9 kilomeetri pikkune tee Haapsalu ja Noarootsi vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles