Purjutanud ratturi juhitud Kawasaki kukkus külili ja libises jalakäijatele otsa

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt õnnetuspaigast.
Pilt õnnetuspaigast. Foto: Politsei

Täna öösel kaotas alkoholi tarvitanud ja juhtimisõiguseta mootorrattur Tartu kesklinnas oma sõiduvahendi üle kontrolli, kukkus külili ning libises otsa kahele neiule, kes said viga.

Politseile teatati õnnetusest Tartus Küütri ja Rüütli tänavate nurgal täna öösel kella 1.30 paiku.

Avariipolitseinikud selgitasid, et 30aastane mees oli Kawasaki sadulas kiirendanud, sõiduvahendi üle kontrolli kaotanud ning külili kukkunud. Mootorratas libises otsa tänavanurgal seisnud jalakäijatele, 18- ja 21aastane neiu said kergeid vigastusi. Meedikud andsid neile esmaabi ja lubasid seejärel juba kodusele ravile.

Lõuna prefektuuri avariipolitseinikud fikseerisid sündmuspaiga ning tuvastasid mootorratturil alkoholi tarvitamise tunnused. Ka ilmnes dokumentide kontrollimisel, et mehel puudus vastava kategooria ehk mootorratta juhtimise õigus.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud menetluse käigus.

Politsei on seadnud eesmärgiks pöörata liikluses kõrgendatud tähelepanu nendele rikkumistele, mis võivad lõppeda inimohvritega.

Purjuspäi juhtimine, kiiruse ületamine, ohtlike manöövrite tegemine ja kogenematud juhid on märksõnadeks, mis kirjeldavad sagedasemaid liiklusõnnetuste põhjuseid. Et kevadiste tee- ja ilmaolude saabudes suureneb ka liikluskoormus, tuleb kõigil liiklejatel olla senisest veelgi tähelepanelikum ja hoolsam vältimaks õnnetustesse sattumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles