Moskvas leidis aset kaks relvastatud rünnakut

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskvitš M-2141S
Moskvitš M-2141S Foto: Wikimedia

Venemaa pealinnas leidis täna pooleteise tunni jooksul aset kaks relvastatud rünnakut rahavedajate pihta, hukkus kaks inimest.

Moskvas rünnati sõiduautoga Moskvitš raha vedanud kullerit, kurjategijate saagiks langes kaks miljonit rubla (720 000 krooni).  

Korrakaitsejõudude esindaja rääkis Interfaxile, et autot rünnati kella 11.40 paiku Montaaži ja Štšelkovski tänava ristmikul. Kurjategijad kasutasid relva, kuller sai haavata.

Kurjategijad põgenesid sündmuskohalt musta Mercedesega.

Interfaxi allika sõnul ei suutnud kannatanu ründajaid kirjeldada, kuna nad kandsid mootorratturite kiivreid.

Ligikaudu poolteist tundi hiljem rünnati Moskva kesklinnas turvafirma inkassaatoreid, tulistamises sai surma üks ründajatest.

«Kella 13 paiku rünnati Bolšoi Predtetšenski põiktänava juures kommertspanka raha vedavaid inkassaatoreid,» rääkis korrakaitsejõudude allikas Interfaxile.

Rahavedajad avasid ründajate pihta vastutule, mille käigus sai üks kurjategijatest surma, kuid tema kaaslane põgenes.

Tulevahetuses sai üks inkassaatoritest haavata ja ta toimetati haiglasse. Interfaxi teatel suri aga Balti arengupangas töötanud Vladimir Sergejev saadud vigastuste tõttu hiljem haiglas.

Korrakaitsejõudude allikas kinnitas, et kurjategija raha oma valdusesse ei saanud.

Prokuratuuri juures asuva uurimiskomitee juht Anatoli Bagmet rääkis Interfaxile, et ründaja on kinni peetud ja miilits püüab teha kindlaks tema isikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles