Esmaspäeval Pärnu randa läinud lapsed jäid kadunuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Smirnov.
Alan Smirnov. Foto: Politsei

Pärnu politseiosakond palub abi kolme lapse asukoha tuvastamisel, kes pole alates esmaspäevast koju tagasi pöördunud.

11-aastane Erik Jalango läks esmaspäeval koos 4-aastase venna Alan Smirnoviga Pärnu randa ja pole praeguse hetkeni ilmunud koju Vana-Pärnusse.

Poisid võivad olla koos 8-aastase Sander Plaksiniga, kes pole samuti tagasi pöördunud koju Pärnusse Mai tänaval.

Erik Jalangol oli seljas khaki värvi särk ja sama värvi püksid. Alan Smirnovil oli seljas valge T-särk, musta värvi teksad ja valged spordijalatsid. Sander Plaksinil oli seljas valget värvi T-särk ja lühikesed püksid.

Erik Jalango liikus ringi sinist värvi jalgrattaga Partner, Alan Smirnov pidi istuma pakiraamil.

Viimastel andmetel on nähtud poisse ringi liikumas Pärnus Mai elamurajoonis ja nad on kolmekesi jalgrattal.

Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul läksid Erik ja Alan esmaspäeval randa ja pidid õhtul kaheksaks kodus olema. Kui lapsed välja ei ilmunud, hakkas ema neid otsima ja keskööpaiku teatas kadumisest politseile, kes saatis samuti patrullid kontrollima kohti, kus poisid võiksid olla, kirjutas Pärnu Postimees.

Pressiesindajale teada olevalt on lapsi nähtud ka eile Pärnu rannas, politsei otsis neid täna varahommikul neljani ja jätkab täna otsingutega. Kadumisest on teavitatud kõiki bussi- ja taksofirmasid ning asutusi, kellega lapsed kokku võiksid puutuda.

Pärnu Postimehe andmetel on kontrollimata info järgi  poisse märgatud ka möödunud öösel Pärnu Vallikäärus.

Tammelehe kinnitusel on tulnud ka teade, et lapsed viibivad Tallinnas, kuid seda pole põhjust arvata. «Samal ajal ütlevad teised vihjed, et nad on siiski Pärnus ja see, et vihjeid tuleb ka teistest piirkondadest, on loomulik,» märkis pressiesindaja.

Politseiga ühendust võtnud ja väidetavalt lapsi näinud inimeste sõnul on poisid elu ja tervise juures.

Tammelehe sõnutsi läksid Erik ja Alan esmaspäeval randa ja pidid õhtul kella kaheksaks kodus olema. Kui lapsed välja ei ilmunud, hakkas ema neid otsima ja kesköö paiku teatas kadumisest politseile, kes saatis samuti patrullid kontrollima kohti, kus poisid võiksid olla.

Pressiesindajale teada olevalt on lapsi nähtud ka eile Pärnu rannas, politsei otsis neid täna varahommikul kella neljani ja jätkab täna otsingutega. Kadumisest on teavitatud kõiki bussi- ja taksofirmasid ning asutusi, kellega lapsed kokku võiksid puutuda.

Politsei praegu ei kahtlusta, et poistega on õnnetus juhtunud, Tammelehe kinnitusel on suuremad poisid, 11-aastane Erik ja 8-aastane Sander varemgi omapäi rändama läinud, kuid ilma suurema tähelepanuta leitud.

Praegu paisuvad otsingud suuremamõõtmeliseks, sest politseid teeb murelikuks teadmine, et kambas on ka 4-aastane väikelaps.

Pärnu politseiosakond palub kõigil, kel on andmeid poiste asukoha kohta, sellest teada anda telefonidel 533 65291, 530 41681 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles