Purjus pätid tormasid politseinikele puuhaluga kallale

Madis Filippov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto. Pilt on illustreeriv.
Politseiauto. Pilt on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Nägin ise, kuidas kambaga tulid ja selja tagant puuhaluga virutasid,» räägib külaelanik, kelle silme all pätid neid korrale kutsuma tulnud politseipatrulli Tartumaal Koosa külas ründasid.

Postimees kirjutas eile, et laupäeval läks politseipatrull lahendama väljakutset, milles teatati, et joobes isikud sõidutavad Vara vallas ATV-ga väikseid lapsi. Sündmuskohal olnud kaks agressiivset ja alkoholijoobes meest ründasid politseiametnikke, tekitades neile kehalisi vigastusi. Politsei pidas isikud kuriteos kahtlustatavana kinni ja toimetas nad arestimajja kainenema.

«Nägin, kuidas üks pättidest haaras puuhalu ja ründas politseinikku. Ründajaid oli mitu,» meenutab tolleõhtuseid sündmusi Koosal elav naine, kirjutab Õhtuleht.

Tema sõnul tuli pättide ohjeldamiseks kasutada pisargaasi ja teleskoopnuia ning käed pandi raudu kolmel kaagil.

Tartu politseijaoskonna patrullteenistuse vanema Maido Kolgi sõnul peeti 23- ja 27aastane mees kahtlustatavana kinni võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva isiku suhtes vägivalla toimepanemise paragrahvi alusel. Kainenema viidi ka 37aastane mees.

Üks korravalvureist on praegugi haiguslehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles