Narvas tappis mees naise ja seejärel iseenda

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surnukuuris olev laip. Pilt on illustratiivne.
Surnukuuris olev laip. Pilt on illustratiivne. Foto: Corbis / Scanpix

Narvas tappis mees oma elukaaslase ja seejärel ka iseenda. Must nädalavahetus sai jätku pühapäeval, kui Harjumaal Laagris aga tapeti naine.

Laupäeval kella 9.30 ajal leiti Narva linnast Kreenholmi tänava korterist 1948. aastal sündinud naise ja samal aastal sündinud mehe vägivallatunnustega surnukehad, teatas politseiamet.

Viru ringkonnaprokuratuuri teatel oli naisel oli torke- ja meesterahval laskehaav ning korterist leiti registreeritud tulirelv. «Kontrollimisel on versioon, et meesterahvas võis tappa naise ja seejärel ka iseenda,» ütles prokuratuuri pressiesindaja Mari Luuk. Teadaolevalt oli tegemist  elukaaslastega. Juhtumi kohta on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi alusel.

Eile kella 17.00 ajal leiti Harjumaalt Laagri alevikust Põdratuka tänava majast 1945. aastal sündinud naise vägivallatunnustega surnukeha. Kahtlustatavana peeti kinni 1951. aastal sündinud mees.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe sõnul olid naisel torke- ja lõikehaavad. Kuriteos kahtlustatav mees peeti kinni sündmuskohal ja tema seos juhtumiga on kontrollimisega. Juhtumi kohta on algatatud kriminaalmenetlus ning süüdimõistmise korral võib tapmise eest karistada 6- kuni 15-aastase vangistusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles