Autost leiti hiigelkogus salasigarette

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaal jäi nädalavahetusel vahele kolm salasigarettide müüjat.
Lääne-Virumaal jäi nädalavahetusel vahele kolm salasigarettide müüjat. Foto: Politsei

Teisipäeva öösel peatasid Jõhvi politseiosakonna politseinikud Iisaku vallas sõiduauto, milles oli 7500 pakki maksumärkideta sigarette.


Politseinikud peatasid kella kolme ajal öösel Iisaku vallas Iisaku-Avinurme tee 1. kilomeetril sõiduauto Volkswagen Passat, mille roolis oli 48-aastane Kalev. Kontrolli käigus selgus, et salongi ja pagasiruumi täitnud kastides oli 7500 Eesti maksumärkideta sigaretipakki, kirjutas Põhjarannik.

«Tegemist on Jõhvi politseiosakonna teeninduspiirkonnas viimase kahe aasta suurima avastatud maksumärkideta sigarettide kogusega,» ütles Jõhvi politseiosakonna ülemkomissar Ain Kruuse.

Tabatud isiku suhtes alustas politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tubakatoodete käitlemise korra rikkumist ning mille puhul võib karistada rahatrahvi või kuni kolmeaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles