Joobes inimesed rikkusid avalikku korda

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Suvine soojus paneb paratamatult mõned inimesed janu kustutama alkohoolse joogiga, samas aga unustatakse, et alkoholitarbimisele on kehtestatud kindlad reeglid.

11. juulil kella 19 ajal lärmas ja kuulas valjult muusikat Türi vallas Kabala külas Pärna tänaval 1990. aastal sündinud alkoholijoobes noormees, rikkudes avalikku korda ja teiste isikute rahu, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

14. juulil kella 2 ajal öösel ajal tuigerdas ja lärmas Väätsa vallas Lõõla külas avalikus kohas 1990. aastal sündinud alkoholijoobes noormees, rikkudes teiste isikute rahu ja avalikku korda.

14. juulil sulgesid end Tallinna-Viljandi reisirongi avalikku tualettruumi kaks 1979. aastal sündinud alkoholijoobes meesterahvast ja jäid sinna magama ning reisijad ei pääsenud tualetti kasutama. Türil kella 18 ajal ajas politsei mehed
väikeset ruumist välja.

Politsei toimetas need neli meesterahvast arestimajja kainenema ja alustas väärteomenetlust ning määras karistusseadustiku § 262 alusel avaliku korra rikkumise eest rahatrahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles