RSA Kindlustuse klientide arv viiekordistus

Sirje Niitra
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RSA Kindlustuse kliendiportfell kosus.
RSA Kindlustuse kliendiportfell kosus. Foto: Peeter Langovits

Hoolimata majanduse aeglustumisest jätkas RSA kindlustusgrupp 2009. aasta esimese poolaasta tulemuste põhjal Baltikumis turuliidri positsioonil, kliendiportfell Eestis on võrreldes eelmise aasta sama ajaga viiekordistunud.


RSA kliendiportfell koosneb tänaseks 15 453 era- ja 6 927 ärikliendist ning turuosa Eestis moodustab 2,6 protsenti.

RSA kindlustusmaksete maht Eestis oli aasta esimesel poolel kokku 50,5 miljonit krooni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 37 protsenti. Kindlustuse juht Kaido Kepp tõdes esimese poolaasta tulemusi kommenteerides, et kindlustusturgu iseloomustab järjest tihenev konkurents ja majanduskeskkonnast tingitud jätkuv langustrend. «Esimesel poolaastal oli aga RSA üks neist kindlustusseltsidest, mis jätkas ka majanduslikult rasketel aegadel tugevat kasvutrendi,» rääkis ta.

2008. majandusaastal oli RSA Kindlustuse käive Eestis 70,4 miljonit krooni. Eestis tegutseb RSA Kindlustus Codan Forsikring AS Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp on Baltikumis turuliider, tegutsedes Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles