Eesti Posti kodulehelt saab tellida ajalehti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates eilsest saab ajalehti ja ajakirju tellida interneti teel ka Eesti Posti kodulehelt, kuid otsekorraldust ja ümberadresseerimisi seal veel vormistada ei saa.

Eesti Posti juhatuse liige Kalle Tarien ütles, et uus teenus on mõeldud eelkõige maainimestele. «Teenus läheb odavamaks, sest inimene ei pea enam minema postkontorisse,» märkis ta. «See on maapiirkondades väga suur kulu, et jõuda lähima teeninduskohani.»

Tarien ütles, et internetist ja postkontorist tellides on ajalehtede-ajakirjade hind ühesugune.

Arendamine käib

«Eesti Posti puhul on see esimene kord, kus me internetis anname inimestele võimaluse midagi tellida,» ütles Tarien. Ta lisas, et internetikeskkonna väljaehitamine võtab aega ja nii saab ka ümberadresseerimisi internetis teha alles järgmise aasta algusest.

Perioodika tellimise ja kojukandega tegeleva Express Posti peadirektor Sven Suurraid sõnas, et nende kodulehel saab tellimusi esitada juba kuus-seitse aastat.

Üle 200 väljaande

Suurraid ütles eile, et ta on uut Eesti Posti e-tellimiskeskust juba külastanud ja see erineb mõneti Express Posti omast. «Eesti Posti e-keskkonnas ei saa sõlmida otsekorralduslepinguid,» märkis ta. «Kuna otsekorralduste maht on ikkagi hästi suur, siis see ei räägi selle [uue e-keskkonna] kasuks.»

Eesti Posti e-keskkond ei too Express Postile äriliselt midagi halba kaasa, kinnitas Suurraid. «Kliendid, kes on harjunud tellima meie veebikeskkonnast, kindlasti jätkavad sealt tellimist,» lisas ta.

Eesti Posti uuest e-teenindusest saab tellida üle 200 Eesti väljaande. Tellimuse eest saab tasuda krediitkaardiga või internetipangas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles