Võlaorjusse sattunu ema peksis nende korteri ostnud naise läbi

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuressaares kohtutäituri vahendusel korteri ostnud naine sai peksa korteri eelmise omaniku emalt, kui läks korteris olnud asju ära viima.

«Ta tuli rusikatega autot peksma ja röökis. Siis ründas selja tagant, käristas mu riideid ja tõmbas juuksed peast välja,» rääkis Oma Saarele probleemse korteri uus omanik.

63-aastane naine, kes korteriomanikule kätega kallale läks, ise teemat kommenteerida ei soovinud.

Kriminaalmenetluse algatamise tinginud kallaletung toimus, kui kannatanu hakkas naise tütre asju oma auto pagasiruumist välja võtma. 63-aastast naist ei heidutanud see, et rünnakut nägid pealt tema enda lapselapsed ning kallaletungiohvri väike laps, kes kogu aja hüsteeriliselt nuttis.

Korteri uue omaniku sõnul ei saa vanem naine aru, et korter, mis oli aastakümneid tema oma ja läks kinkelepinguga tütrele, ei kuulu nüüd enam neile, vaid müüdi võlgade katteks maha.

Kogu korterisaaga sai alguse juulis, kui naine kohtutäiturilt enampakkumise teel korteri ostis, kuid seal elanud kahelapseline pere välja kolimast keeldus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles