Kindral Roosimägi juhib Tapa vallavolikogu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigaadikindral Urmas Roosimägi sai Tapal enim hääli.
Brigaadikindral Urmas Roosimägi sai Tapal enim hääli. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tapa vallavolikogu valis täna õhtul esimeheks seal valimised suurelt võitnud reservis oleva brigaadikindral Urmas Roosimägi.

21-liikmelisest Tapa vallavolikogust hääletas Roosimägi poolt 12 ja vastu oli kaheksa.

Tapa vallas suurim häältekoguja Roosimägi ütles BNSile, et üks tema juhitud valimisliidu Valgejõgi liidu liige puudus volikogu istungilt, kuna oli välismaal.

«Me peame koostööd tegema ja alustame nädala lõpus ilmselt koalitsioonikõnelusi,» rääkis Roosimägi BNSile, kuid ei soostunud veel nimetama võimalikke partnereid. Tapa peamise probleemina nimetas ta sotsiaalse keskkonna arendamist. «Miks ohvitserid ei taha ennast siia elanikuks registreerida?» küsis Roosimägi.

Valimisliit Valgejõgi sai Tapal 54,6 protsenti häältest ning 12 kohta volikogus. Viis kohta sai Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja neli Keskerakond.

Valimisliidu Valgejõgi nimekirjas volikokku pääsenute seas on mitu IRLi liiget, samuti Reformierakonna ja roheliste esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles