Egiptuse valitsus otsustas Moslemi Vennaskonna ametlikult likvideerida

Liisa Tagel
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine möödub Kairos seinast, millele on maalitud Moslemi Vennaskonna poliitilise käepikenduse Vabaduse ja Õigluse partei nimi.
Naine möödub Kairos seinast, millele on maalitud Moslemi Vennaskonna poliitilise käepikenduse Vabaduse ja Õigluse partei nimi. Foto: SCANPIX

Egiptuse valitsus otsustas Moslemi Vennaskonna mittetulundusühingu likvideerida, teatas täna riiklik ajaleht Al-Akhbar ning lisas, et otsus tehtakse teatavaks järgmisel nädalal.


«Ministri käsk on juba välja antud, see tehakse teatavaks järgmise nädala alguses toimuval pressikonverentsil,» tsiteeris ajaleht Reutersi andmetel sotsiaalse solidaarsuse ministri esindajat.

Otsus puudutab mittetulundusühingut, mille Moslemi Vennaskond registreeris pärast kohtuotsust, mis teatas, et liikumisel puudub õiguslik staatus. Moslemi Vennaskond asutatid 1928. aastal ning 1954. aastal saatsid Egiptuse armee juhid selle formaalselt laiali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles