Adriano: mind võinuks tabada Enke saatus

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adriano
Adriano Foto: AP / Scanpix
Brasiilia jalgpallikoondislane Adriano tõdes, et kriisiajal võinuks temaga minna samamoodi nagu enesetapu teinud Saksamaa väravavahti Robert Enkega.

Endine Milano Interi ründaja tunnistas, et langes isa surma ajal samuti sügavasse depressiooni, millest oli äärmiselt raske välja tulla.

«Ka sportlaste seas võib esineda depressiooni ning me ei tohi seda probleemi alahinnata,» sõnas Adriano. «Väga tähtis on saada professionaalset ravi. Minuga võinuks 2004. aastal minna samamoodi nagu Enkega. Pärast isa surma tekkisid mul tõsised probleemid alkoholiga. Jõin sellepärast, et probleem unustada. Selle tagajärjel unustasin kõik muud kohustused.»

Pärast kriisist ülesaamist on Adriano taas leidmas vormi ning on oma esitustega Brasiilia liiga klubis Flamengo tõusnud taas koondise peatreeneri Dunga vaatevälja. Kohtumiseks Inglismaaga Dunga brasiillast siiski veel rahvusesindusse ei kutsunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles